Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Mercedes Moet Leven Met Troostprijzen Goed Om Verstappen Te Kunnen Inhalen

Mercedes moet leven met troostprijzen: 'Goed om Verstappen te kunnen inhalen'

Mercedes moet het voorlopig doen met troostprijzen in de Formule 1. Na de Grand Prix van Hongarije staat het team op gepaste afstand van Red Bull Racing en Ferrari.

Toch is er ook goed nieuws voor Mercedes. Het team wist in Hongarije voor het eerst sinds lange tijd weer eens een concurrent in te halen. George Russell passeerde tijdens de race Max Verstappen.

Russell is blij met de vooruitgang die Mercedes boekt. "Het was goed om Verstappen te kunnen inhalen", zegt hij. "Dat geeft ons vertrouwen voor de komende races. We weten dat we nog niet op het niveau van Red Bull en Ferrari zitten, maar we komen dichterbij."

Ook teambaas Toto Wolff is tevreden met de progressie. "We hebben een aantal stappen vooruit gezet", zegt hij. "Het is nog niet genoeg, maar we gaan de goede kant op."

Mercedes hoopt de komende races nog verder aan te sluiten bij de top. Het team heeft een aantal updates in de pijplijn die de prestaties moeten verbeteren.

"We zijn nog niet waar we willen zijn, maar we zijn op de goede weg", zegt Wolff. "We gaan blijven pushen en proberen de kloof te dichten."


Comments